4 tips bij het kiezen van een telefoon abonnement?

telefoon abonnement

Hoe creëer je jouw beste telefoon abonnement

Het vinden van de juiste telefoon voor jouw telefoon abonnement kan lastig zijn. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we alles wat je moet weten over het kopen van je perfecte telefoon op een rijtje gezet.

Welk telefoon-besturingssysteem heb ik nodig?

Voordat je kan kijken naar de verschillende telefoon merken voor jouw telefoon abonnement is het belangrijk om te kijken naar de verschillende besturingssystemen. Je kunt kiezen uit twee telefoon-besturingssystemen: iOS en Android. iOS vind je alleen op de telefoons van Apple zelf. Het is niet zo aanpasbaar als Android, maar het is ongetwijfeld ongelooflijk gebruiksvriendelijk.

Android heeft een veel groter bereik dan zijn tegenhanger Apple en is te vinden op de meeste telefoons op de markt. Er zijn echter veel verschillende versies van Google’s besturingssysteem beschikbaar. Over het algemeen wil je een telefoon met Android 11 of hoger, omdat oudere versies verouderd zijn. 

Waar moet ik op letten bij het display van een telefoon?

Aangezien de meeste telefoons volledig met hun touchscreen worden bediend, zijn de grootte en de kwaliteit van het scherm van een toestel erg belangrijk. Een groter scherm maakt alles beter leesbaar en is vooral handig voor surfen op het web, maar een groot scherm zorgt voor een grotere telefoon die je misschien moeilijker kunt meenemen.

De pixeldichtheid van een scherm, geeft je een idee van hoe duidelijk en scherp tekst op een scherm wordt weergegeven – een kleiner aantal pixels op een enorm scherm leidt bijvoorbeeld tot gekartelde randen.

Hoe zit het met de levensduur van de batterij?

Een lange batterijduur is één van de belangrijkste dingen waar je op moet letten als je een nieuwe telefoon abonnement afsluit. Over het algemeen geldt: hoe groter de batterijcapaciteit van de telefoon (gemeten in mAh), hoe langer hij meegaat op één lading.

Hoeveel telefoon-opslag heb ik nodig?

Over het algemeen is minimaal 64 GB aan interne opslagruimte prima, maar je zult merken dat de interne opslagruimte snel vol raakt. Nu er de laatste jaren meer nadruk wordt gelegd op telefooncamera’s, is er een grote kans dat je Instagram-foto’s de grootste boosdoener zijn voor het verbruik van je opslagruimte, dus we raden minimaal 64 GB aan om te beginnen.


De beste telefoon die je in 2023 kunt kopen voor je telefoon abonnement

Samsung Galaxy S22 Ultra: De beste telefoon overall

De Samsung Galaxy S22 is een telefoon van zeldzame klasse. De meest complete high-end handset die het bedrijf tot nu toe heeft geproduceerd, kost misschien iets meer dan andere toestellen in deze lijst, maar de S22 Ultra is de allerbeste Android-telefoon die momenteel op de markt is. Lees hier meer over deze telefoon.

Apple Iphone 14 pro

Hoewel iPhone 13 Pro en iPhone 14 Pro de meeste basisfuncties gemeen hebben, biedt iPhone 14 Pro een groot aantal opmerkelijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, zoals de A16 Bionic-chip, een geheel nieuw “Dynamic Island”, een always-on-display en aanzienlijk verbeterde camera’s.

Google Pixel 7: Pixel perfect

Aanzienlijk goedkoper dan de rest van de andere telefoons op deze lijst. De Google Pixel 7 verslaat niet alleen zijn rivalen in termen van prijs, maar hij overtreft ze ook als het gaat om fotografische prestaties. de Pixel 7’s dubbele camera’s zijn vrijwel vlekkeloos. Deze telefoon verslaat de concurrentie in termen van helderheid, detail en kleurweergave.

Motorola Edge 30 Ultra

De prestaties van de Motorola doen niet onder voor telefoons die honderden euro’s duurder zijn, de batterij gaat gemakkelijk een tweede dag mee en zelfs als hij leeg is, is hij dankzij het razendsnelle opladen in een mum van tijd weer vol.

Samsung Galaxy Z Flip 4: De beste opvouwbare telefoon

De Galaxy Z Flip 4 is een van de beste opvouwbare smartphones die je kunt kopen in 2022. Hij is slanker, sneller en betrouwbaarder dan ooit.

OnePlus Nord 2T 5G

De OnePlus Nord 2T is een uitstekende telefoon met allround uitgebalanceerde specs. De Nord 2T heeft een prachtig ontwerp, een solide 90Hz OLED-scherm en geweldige prestaties met dank aan de Dimensity 1300-chipset.

Meer weten over onze telefoon abonnementen?